Woonhuis geschilderd

Kouwenberg-Schilderwerken heeft onlangs een prachtig nieuw woonhuis mogen schilderen. Het resultaat is hieronder te bewonderen.

Voor:

Het resultaat:

Glasweefsel nieuwbouw Roman Techno

IMG_3063Bij Roman Techno in Someren heeft Kouwenberg-Schilderwerken onlangs in het nieuwe pand in Someren glasweefse aangebracht. Het gebouw heeft daardoor een prachtige uitstraling gekregen.

IMG_3063

IMG_3062

IMG_3064

Railsysteem

IMG_3255Kouwenberg-Schilderwerken heeft nu een geavanceerd railsysteem hangen in de werkplaats. Door middel van dit systeem is het mogelijk om deuren en andere voorwerpen snel en vakkundig te schilderen. Hieronder een impressie van hoe het railsysteem werkt.

IMG_3258

IMG_3257

IMG_3255

Open haard voor en na

IMG_3245Kouwenberg-Schilderwerken heeft onlangs een open haard vakkundig voorzien van een nieuw laagje verf. Daardoor komt de open haard nog beter tot zijn recht in de woonkamer en is het een echte eye-catcher geworden!

IMG_3244

IMG_3245

Woonhuis Brandevoort geschilderd

img_2996Het goede werk dat Kouwenberg-Schilderwerken aflevert is de mensen in Brandevoort blijkbaar niet ontgaan. Onlangs mochten we daar namelijk wederom een woonhuis schilderen. Ook hier is natuurlijk met alle zorg een prachtig woonhuis geschilderd zoals te zien is op de foto’s.

img_2981

img_2980

img_2996

Woonhuis Mierlo geschilderd

img_2911Onlangs hebben wij in Mierlo een woonhuis mogen schilderen. Ook hier is dit woonhuis voorzien van een nieuw laagje verf. Met een mooi resultaat als gevolg zoals te zien is op onderstaande foto.

img_2911

Trap geschilderd bij Lolaar in Helmond

img_2937Bij Lolaar Spuitgiettechniek in Helmond hebben we de trap onder handen genomen. De bedrijfskleuren van Lolaar zijn blauw. Ook de trap hebben we dus in de bedrijfskleuren geschilderd. Het is een prachtige blauwe trap geworden zoals te zien is op de foto.

img_2937

Woonhuis Brandevoort geschilderd

img_2899In de wijk Brandevoort in Helmond heeft Kouwenberg-Schilderwerken een prachtig woonhuis mogen schilderen.Alles is voorzien van een nieuw laagje verf waardoor dit mooie huis er weer piekfijn uit ziet.

img_2899

Winkelpand Kerkstraat geschilderd

img_2871In de Kerkstraat in Helmond heeft Kouwenberg-Schilderwerken onlangs een prachtig winkelpand mogen schilderen. De huizen in de Kerkstraat staan er al heel lang en dat is natuurlijk ontzettend bijzonder. Na deze schilderbeurt ziet het winkelpand er weer als nieuw uit zoals te zien is op de foto.

img_2871

Appartementencomplex ‘den Tramhalt’ geschilderd

img_2879Kouwenberg-Schilderwerken kreeg het verzoek om de bovenverdieping te schilden bij het appartementencomplex ‘den Tramhalt’ in Mierlo. Het resultaat is prachtig geworden.

img_2881

img_2880

Top